Werk in uitvoering

Wil je meer weten over mij of hoe ik mijn werk doe? Hieronder vind je video’s waarin ik mijn kijk op medezeggenschapsonderwerpen belicht.

Youtube video’s met informatie

Hier vind je verschillende video’s over regelmatig terugkerende onderwerpen.

De adviesaanvraag lezen en/of schrijven

Hoe begin je met het behandelen van een adviesaanvraag?

Wat wordt er in de WOR gezegd over het moment waarop het advies wordt uitgebracht?

Zelf het initiatief nemen, hoe doe je dat?

Beeldvorming, nog even je oordeel uitstellen…..

Korte uitleg over mijn workshop WOR, ook toepasbaar voor de WMS!

Professioneel gesprek of contact?

Tijdens een professioneel gesprek kunnen we je huidige situatie bespreken of een vraagstuk uit jouw praktijk. Je krijgt tijdens dit gesprek mijn objectieve zienswijze en ik adviseer je over een mogelijke aanpak. Natuurlijk hoop ik dat we daarna contact houden! Laat me weten als je interesse hebt in een gesprek door mij te bellen of door het invullen van het contactformulier.
Ook voor aanvragen van mijn diensten heb ik graag telefonisch contact.